Loading...
i

Op IJsland hebben we in een 6-daagse productie de landschappen gedraaid, die een beeldrijm vormen met de producteigenschappen van Skyr: Smooth, Fresh en Pure. De  studioshots zijn daarna in onze Amsterdamse studio gerealiseerd. Deze spots zullen een 10″, 15″ en 20 seconden edit hebben, afhankelijk van het land waar ze uitgezonden worden. Gelocaliseerde versies voor UK, GER, NL en DK.

i

ADVERTISING

Zowel in print als film speelt food meestal een zelfstandige rol, waarbij het product vaak in een ongebruikelijke setting staat: pakken melk staan zelden in een weiland, zeker niet met verouderde houten bordjes…, desondanks wordt het beeld als natuurlijk ervaren. Hier komen setbouw, setdressing en een goed lichtplan samen.
Door gebruikmaking van een motion-controlrig (MoCo) zijn we in staat ingewikkelde bewegingen met uiterste nauwkeurigheid te programmeren en herhalen. Deze werkwijze heeft veel voordelen: kleine crew, hoge concentratie, kostenefficientie.
Zo kunnen op eenvoudige wijze ook productwissels worden gerealiseerd, alles in dezelfde timing en setting. Ook handig voor special-effects (SFX) en montages.
In dezelfde setting kan ook eenvoudig de fotografie plaatsvinden, om zo eenzelfde look-and-feel te hebben in film en print.

i

campina film

i

Becel ProActiv

i

AH proef de herfst

i

Samsung

i

McWrap

i

Hertog ijs caramel cheesecake

i

Jumbo Winter

i

Yakult

Packaging design photography studio food photographer CGI
i
X